Oferte


Foarte important

Preturile variaza in functie de complexitatea lucrarii, de cantitati, de fluctuatiile preturilor la materiale etc.

Un pret care sa reflecte in detaliu constructia dumneavoastra se poate obtine dupa ce avem proiectul, facem un deviz foarte detaliat, la finalul caruia veti stii exact pe ce platiti fiecare leu.

Acoperisuri case si bloc

Activitatile noastre de constructie, renovare si reparatii acopera acoperisuri de diferite modele, care pot fi realizate din aproape orice material. Este posibil, in unele cazuri, sa se izoleze zona deteriorata fara a se rupe izolatia existenta, indiferent dacă este vorba de o mica cantitate de deteriorare sau deteriorare pe o suprafata mai mare Nu exista o reteta standard de alegere si constructie a unui acoperis pentru o casa sau un bloc.

Hidroizolatii acoperisuri

Solutiile de hidroizolare pentru terasa finala a unei cladiri (bloc sau casa cu acoperis orizontal din placa de beton) difera in functie de costuri si de durata de viata. Utilizarea unor produse profesionala ofera o hidroizolare completa cu conditia unei aplicari corecte. In componenta oricarui acoperis intra umatoarele parti importante: structura de rezistenta, invelitoarea, elementele si accesoriile legate de colectarea si indepartarea apelor. Structura de rezistenta asigura stabilitatea si durabilitatea acoperisului, si poate fi realizata sub forma de sarpanta, placi plane, elemente cu simpla sau dubla curbura, in functie de destinatia si dimensiunile in plan ale cladirii.

Acoperisuri hale

Acoperirea unei hale industriale este o investitie imensa care se face cu multa grija. Acoperisurile indutriale sunt menite sa reziste mult, insa cu timpul, cum probabil ai observat, orice acoperis incepe sa piarda din vividitatea culorii si incep sa apara pete negre, muschi, alge si alte impuritati pe el.
Atunci cand vrei sa proiectezi si sa construiesti un acoperis trebuie sa tii cont de forma de acoperis pe care vrei sa-l adopti (plat sau inclinat), de conditiile meteo (temperaturi, vant si precipitatii/zapada) din zona si din timpul anului, gradul de izolare termica si fonica, dar si alti factori.

Iti stam la dispozitie cu orice fel de informatii. Nu ezita sa ne contactezi.

Lucrarile noastre sunt puse la dispozitia ta prin intermediul acestui site, tocmai ca sa poti sa vezi calitatea pe care o oferim si tipul lucrarilor realizate.

Reduceri de pana la 15% pana la sfarsitul lunii, la acoperisuri!​

//]]>