Despre


Valori fundamentale

Valorile de mai jos sunt esentiale pentru afacerea noastra. Consideram ca doar respectand aceste valori putem creste ca firma. Respectandu-ne reciproc, fiind corecti unul cu altul nu va duce decat la un lucru bine facut si oameni multumiti. Asa am fost crescuti, asa dorim sa facem afaceri.

Oferim calitate si seriozitate. Doar asa putem avea clienti cu adevarat multumiti de acoperisurile noastre. Nu degeaba, suntem mesteri pentru acoperisuri.

Dorim sa ne autodepasim cu fiecare proiect pe care il executam. Calitatea constructiei realizate ne va reprezenta pe viitor si ne va tine pe piata. Cautam tot timpul sa avem cei mai buni specialisti in domeniu.

"Cand sunt intrebat in ce cred, spun ca in arhitectura. Arhitectura este mama artelor. Imi place sa cred ca arhitectura conecteaza prezentul cu trecutul si tangibilul cu intangibilul."

Galerie


Avem un numar mare de clienti multumiti printre care si firme nu doar persoane. De realizat, am realiat si creat peste 300 de acoperisuri case, acoperisuri blocuri si alte tipuri de acoperisuri.

Reduceri de pana la 15% pana la sfarsitul lunii, la acoperisuri!​

//]]>